Voel je thuis

Haus Estelle in beeld

Het vakantiehuis ligt op een hoek in een rij van 3 huizen.

Op de begane grond tref je een ruime woonkamer aan met een comfortabele sofa vanaf welke je heerlijk zittend kunt kijken naar een Netflix film op een 58" Smart-TV met Ambient Light.

Vanaf dezelfde sofa kijk je naar een modern ingerichte keuken met schiereiland, wijnkast en een Jura koffiemachine.

In deze keuken maak je in een handomdraai een heerlijk ontbijt of avondmaal klaar welke je vervolgens, vanaf Wedgwood servies, bij goed weer op het overdekte terras kan opeten. Bij iets minder weer is de stoere kasteeltafel een gezellige plek om samen te komen en te dineren of een spelletje te spelen.

Vanaf het terras, dat gelegen is op het zuiden, heb je uitzicht op de tuin en de omliggende bergwereld. Vanuit de keuken en de eettafel heb je eveneens een magnifiek uitzicht over zuid-hellingen van het Murtal.

Op de eerste verdieping tref je 2 slaapkamers aan met een 2 persoons boxspringbed met een badkamer ensuite en een slaapkamer met een speciaal gemaakt stapelbed voor 4 volwassen personen, tevens met badkamer ensuite. Daarnaast is er op de overloop nog een apart toilet.

De 2 slaapkamers met een 2 persoons bed hebben beiden een 43" SmartTV met Ambient Light waar men 's avonds, of 's middags na de activiteiten van de dag, zich even lekker terug kan trekken met een filmpje. De middelste kamer heeft geen SmartTV maar wel een USB-voeding in de leeslampen zodat men daar in ieder geval voeding voor een iPad oid. heeft. Dezelfde leeslampen bevinden zich uiteraard ook in de beide andere slaapkamers.

Na een actieve dag in de bergen kom je in de wellnessruimte met een Finse sauna volledig tot rust. De sauna en de skiberging met skischoenverwarming vind je in het souterrain.

Er staan 2 parkeerplaatsen onder een carport ter beschikking. Er zijn geen faciliteiten beschikbaar voor het laden van electrische auto's en het is verboden te laden via een verlengsnoer.

Houdt u er rekening mee dat huisdieren alleen, in overleg, worden toegestaan.